mandag den 30. maj 2011

København


Mandag eftermiddag i Kbh. - efter en lang dag med gode møder - hurtig strøgtur i nok ikke de bedste "vandresko"( så hellere se smart ud:-) ), trængte fødderne til et fodbad på balkonen, mens jeg nød et kapitel af min nyligt indkøbte "Du er ikke alene" af Chris Macdonald, som tegner til at være rigtig god. Så god at jeg måtte fælde et par tårer i aftes under et kapitel:-) - piiinnnnllliiiiiggtttttt.....

Udsigten herfra er ikke værst - kan følge mylderet og den hektiske trafik her oppefra balkonen og en flot udsigt - måske du kan kende den? Kan fortælle, at Kbh. ALDRIG sover - har haft "underholdning" hele natten nede fra gaden:-)
Nu vil jeg ned at spise - trænger til lidt godt - og bagefter fødderne op, mens jeg skal arbejde lidt og forberede morgendagens møder.
God aften til dig:-)

3 kommentarer:

 1. Hej Heidi. Fordi jeg er en af Lenes faste læser, ( og nok hendes største fans ) fik jeg lyst til at se din blog. Den er meget fin lavet , så jeg vil glæde mig til at se hvad du finder på . God dag fra mig :-)

  SvarSlet
 2. Sikke dog der ser ud på rådhuspladsen!
  Sådan synes jeg ikke der så ud sidste gang jeg var forbi...hvorfor skal de lave sådan noget om sommeren, hvor der kommer så mange turister!

  Jeg kan sætte mig helt ind i den med de pæne sko hi hi. Min mand spurgte mig en dag om det gjalt om at have varme fødder eller se smart ud....! Det er da kun en mand, som kan spørge om sådan noget!

  Jeg håber du får endnu en god møde dag mm.

  Lene

  SvarSlet
 3. Hej "Anonym"!
  Tak for din hilsen og velkommen hertil!
  Dejligt med nye læsere - du skal være mere end velkommen her fremover:-). Også under eget navn, hvis du skulle få lyst:-)

  SvarSlet